Logo Magniflex italské matrace nejvyšší kvality nábytek styl turnov
Sortiment
Léňa  

Magniflex

Jedním z našich předních obchodních partnerů je firma Magniflex. Magniflex je světovým lídrem v oblasti zdravého spánku již 60 let. Soustředí se na odbornou konzultaci za účelem dokonalé spánkové regenerace. Kvalita zdravotních matrací a polštářů je podložena patentovanými materiály, zdravotními certifikáty a prodlouženou zárukou až 12 let.

S firmou Magniflex spolupracujeme velmi rádi nejen díky velmi kvalitním produktům, ale také díky skvělé firemní kultuře. Magniflex je také dynamicky rozvíjející se firma, která sice má již více než 60 letou historii, rozhodně však nezůstala stát na místě a neustále jde vpřed, ať již výzkumem, vybavením či dalšími aspekty. Je nám také velmi sympatické, že tato společnost věnovala veliké úsilí tomu, aby chránila životní prostředí, fungovala ekologicky a pracovala s přírodními materiály bez jakýchkoli škodlivých látek. Velkým ukazatelem kvality firmy Magniflex je také fakt, že spousta jejich produktů má certifikát MEDICAL DEVICE CLASS 1, tedy „zdravotní produkt první kategorie“.

Jsme rádi, že můžeme spolupracovat s lidmi, kteří jsou zapálení do své práce a vytvářejí skvělé, zdraví prospěšné produkty. Zdravý spánek je velmi důležitá část našeho života a s matracemi a polštáři firmy Magniflex budete spát jako v bavlnce.

Na prodejně i na e-shopu

Matrace Magniflex naleznete již nyní na našem e-shopu. Pokud si přejete matraci vyzkoušet, hledejte matrace s označením „Na prodejně“ – tyto produkty máme přímo na naší kamenné prodejně, kde Vám navíc s výběrem té správné matrace přímo pro Vás poradí naše odborné poradkyně Péťa & Péťa.

book cover mockup for Nábytek STYL Turnov

Vyberte si vybavení svého domu, bytu či zahrady kdykoli a z pohodlí domova

Navštivte náš e-shop a vyberte si ze stovek produktů pro Vaši domácnost, zahradu, balkón či terasu

Vyrazit nakupovat >>