Týden zdravého spánku - Nábytek STYL Turnov
Blog
Léňa  

Zdravý spánek

Matrace od firmy Magniflex

Na matracích Magniflex spíme ze STYLu úplně všichni. Rozdíl mezi těmito matracemi v porovnání s jinými je naprosto nepopsatelný a citelný od prvního vyzkoušení. Stavte se k nám na prodejnu (Nádražní 1120, 511 01 Turnov), vyzkoušejte si je na vlastní kůži a uvidíte, že Vám všechny ostatní budou připadat silně podprůměrné.

Magniflex je absolutní světovou špičkou v oboru zdravého a kvalitního spánku. Je to Italská firma, která má svůj vlastní výzkum i výrobu a dělá matrace i doplňky natolik kvalitně, že spousta jejich produktů nese certifikát „Zdravotní pomůcka první kategorie“ a to už o něčem svědčí. Naše odborné poradkyně Péťa & Péťa Vám pomůžou s výběrem té správné matrace přesně pro Vás podle Vašich potřeb. V nabídce máme matrace pro děti i dospělé, všech možných rozměrů, tuhostí i materiálů.

Pokud Vás např. trápí problémy s bolestí zad a krční páteře, zeptejte se našich odborných poradkyň na matraci MagniStretch. Je vyrobená speciální technologií, která Vaši páteř během spánku protáhne a uvolní. Více o této matraci se se dozvíte zde: https://eshop.nabytek-styl.cz/penove_matrace:magnistretch/

Matrace MagniStretch - Nábytek STYL Turnov

Pokud se svou drahou polovičkou již nějakou dobu spíte na jedné společné matraci, ale každý toužíte po jiné tuhosti, máme pro Vás skvělé řešení! Většina matrací Magniflex nabízí tzv. duální komfort. To znamená, že si Vy i Váš protějšek můžete jednoduše matraci rozepnout, jednu polovinu jádra nechat v základní poloze, druhé otočit o 180° a rázem máte každý svou preferovanou tuhost/měkkost, přitom mezi Vámi není žádná mezera a dál si můžete užívat výhod společné velké matrace.

Duální komfort - Nábytek STYL Turnov

Se slevou 15% si můžete také nakoupit polštáře, přikrývky, toppery a spoustu dalšího. Přijďte se podívat na naši prodejnu a vyzkoušejte si vše osobně naživo. Těšíme se na Vás!

Váš Nábytek STYL

book cover mockup for Nábytek STYL Turnov

Vyberte si vybavení svého domu, bytu či zahrady kdykoli a z pohodlí domova

Navštivte náš e-shop a vyberte si ze stovek produktů pro Vaši domácnost, zahradu, balkón či terasu

Vyrazit nakupovat >>