Kuchyně grafitová s dřevem dekor dub bez horních skříněk - Nábytek STYL Turnov
Sortiment
Léňa  

Kuchyně

Na prodejně v Turnově máme běžně vystaveno jen pár vzorových kuchyní kvůli naší prostorové kapacitě. Jedná se o kuchyně od českých výrobců Monarc a Nábytek Mikulík. Vzorníků dvířek, materiálů, dekorů, úchytek, skel a pracovních desek máme však nespočet.

Stavte se u nás na prodejně a naše odborné poradkyně Vám se vším pomohou. Ukážou Vám vzorníky, předají užitečné rady, na co si dát při výběru kuchyně pozor a pomohou Vám s objednávkou.

Kuchyně velmi často vyrábíme na míru podle Vašeho přání a představ. Neváhejte se proto zeptat našich kolegyň na prodejně na naši zakázkovou výrobu a požádat je o nezávaznou cenovou nabídku. Kuchyň není něco, co byste jednoduše v bytě za pár let vyměnili. Proto je důležité si při plánování kuchyně všechno pečlivě promyslet, aby se Vám kuchyň i za 10 let stále líbila. Jaké jsou teď největší trendy a jaké kuchyně vyrábíme nejčastěji? To všechno a ještě mnohem víc si můžete přečíst v rozhovoru s naším majitelem, panem Jiřím Hoffmannem nebo s naší interiérovou designérkou Soňou Jiránkovou na našem blogu.

Na prodejně i na e-shopu pak najdete spoustu dekorací a doplňků, díky kterým bude Vaše kuchyň ještě stylovější. Najdete zde příborníky, držáky na papírové utěrky, chlebníky, odkapávače i kuchyňská prkénka. Navíc jsme pro Vás naši nabídku rozšířili o lněné kuchyňské utěrky.

book cover mockup for Nábytek STYL Turnov

Vyberte si vybavení svého domu, bytu či zahrady kdykoli a z pohodlí domova

Navštivte náš e-shop a vyberte si ze stovek produktů pro Vaši domácnost, zahradu, balkón či terasu

Vyrazit nakupovat >>